Reparatii masini de spalat rufe


Este neplacut cand masina ta de spalat rufe te tradeaza. Te intorci inapoi la sapun si lighean pana cand gasesti o solutie? Avem o idee mai buna! Suna la 0769 617 990 / 0736 454 133

Mai intai trebuie sa ne spui marca, pe care probabil ca o stii destul de bine. Apoi modelul pentru a stii tipul de masina de spalat si mecanismul de functionare. Apoi trebuie sa ne spui ce probleme au aparut. Este un cod de eroare? Curge apa? Nu mai spala sau nu mai usuca?

Service pentru orice tip de masina de spalat rufe

Reparam masini de spalat de orice tip. Reparam masini de spalat Beko, masini de spalat Indesit, LG, Philips, Samsung, masini de spalat Whirlpool, Arctic si lista poate continua. Poti vedea mai jos lista celor mai importanti producatori de masini de spalat, insa serviciile noastre nu se limiteaza doar la acestia.

Indiferent de masina ta de spalat rufe, contacteaza-ne si cautam cea mai buna solutie.

Compania noastra a incheiat parteneriate cu cei mai importanti furnizori de piese de schimb pentru masini de spalat rufe si chiar cu reprezentantele marilor producatori pentru a avea la dispozitie piesele de schimb de care este nevoie.

Ce iti oferim:

  • Preturi avantajoase
  • Interventii rapide, chiar si in regim de urgenta
  • Garantie pentru piesele de schimb
  • Piese de schimb originale
  • Personal cu experienta
  • Seriozitate si responsabilitate a lucrarilor noastre

 

Reparatii masini de spalat rufe in Bucuresti si zonele limitrofe

Indiferent de adresa ta, in Bucuresti sau in zonele limitrofe, ne putem deplasa pentru constatare si reparatii.

Reparatii in garantie

Pentru o serie intrega de masini de spalat oferim si service in regim de garantie. Contacteaza-ne pentru a afla daca masina ta de spalat poate fi reparata de noi pe garantie, in termenul acordat la vanzare.

Contacteaza-ne la cel mai mic semn ca masina ta de spalat rufe refuza sa mai coopereze. Avem mijloacele necesare sa o convingem sa te ajute sa iti speli in continuare lucrurile in familie … automat si nu cu apa si sapun.

Iti stam la dispozitie pentru reparatii, operatiuni de intretinere, montare sau demontare de masini de spalat rufe.

Service de calitate la cel mai bun pret pentru masini de spalat: