Reparatii masini de spalat vase


Masinile de spalat vase au anumite particularitati si nu orice mester care stie  sa repare o masina de spalat rufe poate face acelasi lucru si cu o masina de spalat vase.

Pentru verificari sau reparatii ale masinii tale de spalat vase, contacteaza-ne. Suna la 0769 617 990 / 0736 454 133

De la cele mai simple modele si pana la modelele complexe sau chiar masini de spalat vase ce lucreaza in regim industrial, venim si reparam.

 

Service pentru orice model de masina de spalat vase

Ce scrie pe masina ta de spalat vase? Arctic, Candy, Bosch, AEG, Miele , Whirlpool sau alt nume de producator? Specialistii nostri cunosc foarte bine marcile prezente pe piata din Romania si asiguram servicii de calitate.

  • Preturi corecte
  • Reparatii rapide, chiar si in 24 de ore
  • Piese de schimb de calitate si cu garantie
  • Promptitudine si Seriozitate pentru orice interventie

Calitatea reparatiilor noastre este cartea de vizita ce ne recomanda. Ne dorim clienti multumiti, in primul rand si de aceea investim permanent in perfectionarea echipei noastre, in cunoasterea cat mai buna a celor mai noi tehnologii folosite in fabricarea masinilor de spalat vase precum si in parteneriate solide cu cei mai importanti importatori si distribuitori de piese de schimb.

 

Oriunde in Bucuresti si zonele limitrofe

Echipa noastra se poate deplasa oriunde in Bucuresti sau in localitatile din Ilfov. Asteptam solicitarile dumneavoastra prin telefon sau pe adresa noastra de email. Raspundem cu promptitudine, rezolvam cu rapiditate.

 

Functioneaza dar nu asa cum trebuie? Contacteaza-ne!

Nu trebuie sa astepti ca masina ta de spalat vase sa se opreasca de tot. Daca eficienta aceasteia nu mai este cea care te-a convins sa o cumperi, daca auzi sunete ciudate sau apar uneori mesaje de eroare, este indicat sa ne contactezi pentru o analiza si evaluare ce ar putea reduce riscurile de defectiuni. Filtre, duze infundate sau alte cauze pot duce, incet incet, la o deteriorare nu insa inainte de a da “semne” ca ceva nu este in regula.

Spalatul vaselor de mana nu trebuie sa mai fie o optiune pentru tine! Contacteaza-ne indiferent de problema, de marca sau de tipul masinii tale de spalat vase.

Service de calitate la cel mai bun pret pentru masini de spalat: