zanussi


Zanussi - brand italian de electrocasnice.

Principalele caracteristici ale societatii italiene Zanussi, un membru al îngrijorare Electrolux, sunt "cea mai inalta calitate de design si inovatie."

Acest slogan rezuma pozitia Zanussi pe piata internationala si este confirmat de unic, care definesc produse la nivel mondial tendinte, cum ar fi IZ masina de spalat rufe cu seria de cilindru basculare XC6 saibe si uscatoare, congelator VIVO cu un sistem de racire dinamic, ferit de înghet si Axxis elegant aragaz

În anul 1916, tânarul întreprinzator Antonio Zanussi a început sa creeze cuptoare în nord-estul Italiei, dezvoltând curând o gama de produse ingenioase. Pâna în anul 1950, sub conducerea fiului lui Antonio, Lino, compania avea 300 de angajati si era cunoscuta în întreaga Europa pentru producerea aragazurilor, care erau cu un pas înaintea acelor vremuri în ceea ce priveste aspectul compact, performanta si usurinta în utilizare.

În anii '80, Zanussi a devenit parte a companiei Electrolux AB Stockholm, a carei investitie a ajutat compania Zanussi sa continue dezvoltarea aparatelor electrocasnice cu design si calitate italiene. Astfel, puteti fi sigur ca aceste produse va vor ajuta sa efectuati cu usurinta sarcinile casnice si sa va bucurati de viata, în acelasi timp.

La Zanussi, punctul nostru de vedere este simplu: timpul este pretios, bucurati-va de el! Pentru a va ajuta sa traiti viata din plin, va prezentam gama noastra de aparate electrocasnice autonome, create astfel încât sa se potriveasca perfect în orice bucatarie.

Selectati produsele de care aveti nevoie din gama noastra surprinzator de convenabila, iar acestea va vor ajuta la sarcinile zilnice, cu încredere si eleganta, astfel încât sa va puteti bucura de lucrurile care va fac placere. Urmariti sectiunile dupa codul culorilor pentru a gasi tipurile de electrocasnice pe care le cautati si aruncati o privire asupra prezentarilor generale pentru a gasi solutiile potrivite, care sa va faca viata mai usoara. Este atât de simplu!

Service de calitate la cel mai bun pret pentru masini de spalat: