Ce marci de masini de spalat reparati?

Reparam orice marca de masina de spalat rufe, masina de spalat vase sau uscator, indiferent de model si mecanism de functionare.

 

Am o masina de spalat foarte veche. Poate fi reparata?

Putem face o constatare a defectiunii, iar daca exista piese de schimb disponibile la unul din partenerii nostri, cu siguranta masina de spalat poate fi reparata. In afara circuitelor electronice, partile mecanice au in componenta, in general, piese folosite la mai multe generatii asa ca exista o buna sansa ca indiferent de anul de fabricatie sa gasim piesele de schimb necesare.

 

Trebuie sa aduc masina de spalat la sediul dumneavoastra?

Nu este nevoie, ne deplasam noi la locuinta dumneavoastra sau in locatia in care masina de spalat este instalata. In foarte putine cazuri este nevoie ca masina de spalat sau uscatorul sa fie deplasate, dar si de acest lucru ne putem ocupa noi.

 

Cat costa repararea unei masini de spalat?

Dupa constatarea efectuata de echipa noastra, se face un deviz al lucrarii pe care il puteti accepta sau refuza. Costurile de deplasare si pentru efectuarea constatarii va vor fi comunicate in momentul in care ne contactati, in functie de locatia dumneavoastra si de urgenta lucrarii.

 

Am masina de spalat in garantie. Efectuati reparatii pe garantie?

Pentru anumite marci efectuam si reparatii in garantie. Contactati-ne pentru a va comunica daca marca masinii dumneavoastra de spalat poate fi reparata de noi in garantie.

Service de calitate la cel mai bun pret pentru masini de spalat: